:

:

TV Most

Foto: Foto Radio Gračanica

clock

Mart 19, 2018   12:05

0

209

Zlatna odličja za karatiste kluba Sen Ši


Za ove mlade i sjajne karatiste ovakvi uspesi nisu novina, ali svakim osvajanjem novih medalja postavljaju sebi oštriji kriterijum i nove ciljeve.



Trener karate kluba Sen Ši Milan Rašić zadovoljan postignutim rezultatima svojih učenika istakao je da očekuje da mladi karatisti pokažu uspehe i na narednim takmičenjima.



“Zadovoljan sam postignutim rezultatima, i s obzirom da uslove u kojima radimo sami stvaramo ne mogu da im zameram, a ono što je stvarno za pohvalu je da oni svakodnevno pokazuju sve veće interesovanje i želju da napreduju i budu sve bolju što je i vidljivo. Gotovo da nema takmičenja sa kojeg se vratimo praÑ•nih ruku, mogao bih da kažem da smo najtrofjniji klub na ovim prostorima i jako sam ponosan na svoje učenike”, rekao je Rašić.



Mlada Isidora Stojanović koja se sa poslednjeg takmičenja, održanog u Kraljevu vrati sa jednim zlatnim i jendim srebrnim odličjem kaže da bi preporučila svim svojim drugarima i vršnjacima da se bave sportom.



”Bilo je lepo na takmičenju i uvek naučim nešto novo. Preporučila bih svima da se bave sportom, ne mora da to bude karate, ali bilo koji drugi vid sportskih aktivnosti”, kaže Isidora.



Pionir u karateu Nikola Sekulić, već sada se priprema za naredno takmičenje. Iako često ima okršaje sa mnogo krupnijim rivalima, lako se izbori i sa njima i kući neretko donese zlatnu medalju.



“Bila je dobra borba u Kraljevu i sada se pripremam za naredno takmičenje koje je sledećeg meseca”, kaže Nikola za program radio Gračanice.



Mlade i uspešne karatiste narednog meseca očekuje drugo kola fudokan lige, pa zatim još jedno kolo, a nakon toga, najbolje plasirani imaju prilike da pokažu šta umeju i na državnom prvenstvu.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva