:

:

TV Most

clock

Januar 31, 2018   12:05

0

362

Saopštenje povodom napada na TV Most


Naša koleginica je napadnuta brutalno i zato zahtevamo da novinarska udruženja najodlučnije stanu u njenu odbranu.  Za osudu je i javno žigosanje Televizije Most zbog objavljivanja jedne vesti sa istina neprimerenim naslovom na veb-sajtu, koji je inače odmah promenjen nakon sasvim umesne primedbe. 


Tekst objavljen na veb-sajtu UNS-a pod naslovom „Ljiljana Janković: Neprimeren naslov i propust TV Most, ispravićemo grešku“ primer je najbesprizornijeg pljuvačkog novinarstva i siledžijski pokušaj diskreditacije, protiv čega bi jedno ozbiljno novinarsko udruženje po prirodi stvari trebalo da se bori.


Još jednom upozoravamo da je UNS sve češće, pa i u ovoj sutuaciji, po svemu sudeći instrumentalizovan od strane pojedinaca sa Kosova i Metohije, koji koriste nekad ugledno novinarsko udruženje za privatne ratove i sprovođenje ličnih osveta iz političkih ili nekih drugih motiva.  


Podsećamo javnost da smo u više navrata iznosili činjenicu da spotovi emitovani u toku predizborne kampanje na Kosovu i Metohiji u oktobru prošle godine, nisu produkcija Televizije Most i emitovani su isključivo u plaćenim predizbornim programima.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva