:

:

TV Most

Foto: tvmost.info

clock

Jul 10, 2018   15:28

0

210

Sanacija udarnih rupa na putevima opštine Zvečan


Usporen je saobraćaj u ulici “Kralja Petra l “ u  opštini Zvečan zbog sanacije rupa. Nadležni apeluju na vozače za strpljenje i obazrivost tokom vožnje. Zadržavanja na putu su minimalna a građani zadovoljni.



“Sanacija rupa na teritoriji Zvečana značiće mnogo kako za taksi vozila tako i za sva vozila koja se kreću putem Zvečan-Mitrovica. Zbog mnogobrojnih rupa bilo je mnogo udesa i kvarova na automobilima”, rekao je jedan od taksista koji svakodnevno više puta dnevno voze na ovoj deonici.



“Ovaj projekat koji obuhvata sanaciju udarnih rupa na kolovoznim površinama u naselju Zvečan finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Intervencija se izvoditi nekoliko dana nadamo se da će sutra biti završena”, rekla je Nadica Hristov rukovodilac Odeljenja za urbanizam opštine Zvečan.



Intervencije na saniranju udarnih rupa za sada su urađene u ulicama “Obilićeva”, “Nemanjća”, “Cara Dušana” i “Kralja Milutina”. Vrednost ovog projekta, koji finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju iznosi oko 1 400 000 dinara.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva