:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Oktobar 17, 2017   15:54

0

461

Rakić: Olivere, ko je ubio Šćepanovića




"Osim što su mu puna usta pljuvanja Srpske liste, srpskog naroda i srpske države ja ništa pametno nisam čuo“, rekao je Rakić, objasniviši da je, vraćajući se sa terena, video da Oliver Ivanović drži konferenciju za novinare.



 Rakić je dodao da „iako Ivanović poziva na sučeljavanje i utakmice“ on nema s kim da je igra.



„Osim prazne priče, oni nisu uradili ništa za ovaj naš grad“, istakao je Rakić.



„Ko je ubio našeg sugradjanina Šćepanovića?“, upitao je Rakić i zapitao se „zašto od tog dana njegov najaktivniji aktivista više nije u našem gradu“.





Rakić je naveo da, ukoliko ne misli da je on ubica da ga pozove i zajedno sa njim ode u policijsku stanicu i daju izjavu.



Ponovivši pitanje o ubici Šćepanovića, Rakić je izrazio žaljenje zbog izostanka zabrinutosti Ivanovića zbog tog ubistva.



„Oni koji govore o ugroženosti njihove bezbednosti su u stvari ubice“, zaključio je Rakić.



 Rakić je sa konferencije za novinare uputio i pitanje Oliveru Ivanoviću „Kada će vratiti uzurpiranu društvenu imovinu, tj. ceo prvi sprat u zgradi „Metohija“?“





„Kome „kirijaši“ plaćaju kiriju i ko se „masno“ obraduje svakog prvog u mesecu?O tome nam pričajte gospodine Ivanoviću, nemojte nam prodavati maglu“, rekao je Rakić i dodao da je „ivanović odličan manipulator“.



Prema Rakićevim rečima, Ivanović govori medijima i napada pojedine medije, da su se stavili na jednu stranu.



„Vi samo radite svoj posao onako kako treba, a on pokušava da na sve načine da skrene pažnju javnosti, a gradjani dobro znaju ko je taj moj protivkandidat.



 



Rakić je istakao da iza njih stoje rezultati i dela koje su gradjani prepoznali i koje pozdravljaju.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva