:

:

TV Most

Foto: tvmost.info

clock

Decembar 26, 2016   19:48

0

662

Muzička radionica u Beogradu za decu iz Zvečana

“Imali smo zadovoljstvo da ugostimo svu dečicu u našoj školi. Ono što je važno u toj korelaciji dece iz Beograda i dece iz Zvečana je upravo to prijateljstvo i druženje, širenje optimizma među decom, širenje prijateljstva i neke uzajamne saradnje”, rekla je Jelena Dobrić Tadić iz Organizacije “Osmeh na dar”.

Direktor Osnovne škole “Vuk Karadžić “ iz Zvečana Slađana Fićović je rekla da će ovo druženje deci puno značiti.

Deca iz Zvečana su se družila sa domaćinima a potom im je organizovana muzička radionica u kojoj su učestvovali i Zorana Pavić, Lana Toković i Đorđe David.

“Ja bih išla i šire,jer nije bitno samo muzičko znanje nego i ljubav koja je svoj deci potrebna a naročito deci sa Kosmeta”, istakla je Zorana Pavić.

“U poslednje vreme često sam na Kosovu i Metohiji i jako su mi draga deca iz Zvečana koju sam gledala u nastupima Folklornog ansambla i oni su zaslužili da češće mogu da pokažu sve svoje talente. S obzirom da se deca iz Beograda više bave kompjuterima mislim da mnogo mogu da nauče od dece sa Kosova i Metohije”, naglasila je Lana Toković.

“Sam poziv puno znači da te neko vrednuje da si dovoljno kvalifikovan za takvu vrstu priče koja je edukativna ali mi više znači kada među klincima prepoznam dete koje je zainteresovano i talentovano”, rekao je Đorđe David.

Druženje dece sa Kosova i Metohije i njihovih domaćina nastaviće se i sutra.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva