:

:

TV Most

clock

Septembar 14, 2018   08:08

0

161

AMS S: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zadržavanjaOd 12. do 20. septembra, zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u zoni naplatne stanice „Novi Sad jug“ (državni put I A reda br 1) za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom (voznom) saobraćajnom trakom. Radovi ne utiču na rad naplatne stanice „Novi Sad jug“, a obezbeđeni su privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U utorak 12. septembra počeli su radovi na pojačanom održavanju auto-puta (državnog puta I A rada br. 3), od granočnog prelaza Batrovci s Hrvatskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice „Šid“ do petlje „Adaševac“, u smeru ka Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom. Radovi su planirani u narednih 30 dana, a ako vremenski uslovi to dozvole, okvirno do 12. oktobra.Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim

terminalima nema dužih zadržavanja, ali teretna vozila na izlazu iz zemlje na GP Batrovci čekaju oko šest sati.AMS S podseća da je vreme zadržavanja ipak promenljivo i dodaje da su u zajedničkoj akciji MUP-a RS i AMS S-a postavljene nove Web kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima s Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom, tako da vozači u svakom trenutku mogu na internet platformi AMS S-a dobiti potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

Navodi se i da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tako da zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima Srbije.


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva