:

:

TV Most

clock

April 25, 2019   22:37

0

159

Vuletić oštro osudio napad na porodicu Aleksandra Vučića

Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić večeras je oštro osudio napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Ono što radi ovih dana deo opozicije predvođen Đilasom, Obradovićem i Jeremićem, najblaže rečeno je skandal neviđenih razmera. Štetocčine koje u nedostatku sopstvenih političkih programa, svesni da ih narod neće, posežu za onim što je najsvetije svakom normalnom čoveku", naveo je Vuletić u saopštenju.

Kako je dodao, deo opozicije, napadajući porodicu predsednika Srbije, "beskrupulozno izmišljajući laži i najgore uvrede, pokazuje da više nije čak ni na dnu, odnosno da njihovo dno doseže još dublje".

"Naš predsednik, Aleksandar Vučić, legalno i legitimno izabran na predsedničkim izborima kao što je to običaj u svakoj demokratskoj zemlji, je pre svega, nečiji otac, suprug, brat i sin. Kad već ne mogu da mu nađu ni jedan minus u politici koju sprovodi, udaraju tamo gde je najosetljiviji, tamo gde nijedan normalan čovek, bez obzira na političku opredeljenost, ne dira", istakao je Vuletić. 

Kako je naveop, svi oni koji to orkestrirano rade, "nisu ljudi, već monstrumi koji ne prezaju ni od čega da bi naneli štetu svojoj zemlji". 

"U vremenu kada se trudimo da očuvamo porodične vrednosti, poboljšamo demografsku situaciju, stabilizujemo i ojačamo svoju ekonomiju, ova grupa štetočina mora biti zaustavljena, jer ničija porodica ne zaslužuje ovo što se događa porodici predsednika Vučića", smatra Vuletić.

Pokret socijalista, ističe on, kao koalicioni partner SNS, neće da ćuti na ove orkestrirane napade. 

"Naprotiv, zajedno sa našim predsednikom Vulinom staćemo u odbranu vrednosti koje nas krase, u odbranu predsednikove i svake druge porodice u našoj zemlji", rekao je generalni sekretar Pokreta socijalista i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Predrag Vuletić.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva