:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

April 16, 2019   11:27

0

217

Vučić: Nikakvo rešenje pitanja Kosova nije ni na vidiku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za naše interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

"To znači da treba da se ujedinimo oko svih važnih pitanja i ekonomskog napretka Srbije i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu i da dobro razumemo da su poruke sukoba i podela među Srbima loše za sve one koji žele da investirjau u našu zemlju i sve one koji žele da rade sa Srbijom", rekao je Vučić u intervjuu za "Alo".

Povodom predstojećeg sastanka u Berlinu kaže da nas očekuju teški razgovori s albanskim predstavnicima, a da neće biti laki ni s Merkelovom i Makronom.

"Ali to nikakve veze nema s bilo kakvim rešenjem Kosova niti bilo šta slično. Tu će se govoriti pre svega o taksama i hoće li biti nastavka dijaloga. Nikakvo rešenje nije ni na vidiku. To je jedna od dodatnih laži na koju se ne bih posebno osvrtao", istakao je predsednik.

Izvor: T a n j u g

VučićKiMBerlinstatus Kosova
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva