:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 21, 2019   20:18

0

252

Uručena novčana pomoć porodici Miljković

Direktor zdravstva i socijalne zaštite opštine Gračanica Aleksandar Popović uručio je danas novčana sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji „Gračanica otvorenog srca“ za lečenje Nevene Miljković iz Lipljana, koja je obolela od leukemije.

Popović je novčana sredstva uručio Neveninom ocu Nenadu Miljkoviću u Lipljanu.

U humanitarnoj akciji „Gračanica otvorenog srca“ i od dobrovoljnih priloga zaposlenih u Odeljenju za zdravstvo i socijalnu zaštitu ukupno je prikupljeno 1.306,70 evra i 33.500 dinara.

Akcija „Gračanica otvorenog srca“ je sprovedena 13. januara u okviru projekta „Doktori klovnovi“, za doček Pravoslavne Nove godine na platou u centru Gračanice. Kupovinom i nošenjem klovnovskog nosića veliki broj građana učestvovao je u humanitarnoj akciji, koja je za cilj imala da Neveni Miljković donese nadu, radost i vrati osmeh na lice.

Nevena se trentuno nalazi na lečenju u Institutu za majku i dete u Boegradu. Nedavno su je, kao što su i obećali, na Institutu posetili „Doktori klovnovi“ i tom prilikom joj uručili klovnovski nosić i balon.

Pokretač ove akcije bilo je Odeljenje za zdravstvo i socijalnu zaštitu opštine Gračanica. Iz ovog odeljenja poručuju da će manifestaciju organizovati i narednih godina.

Izvor: RTV Gračanica

GračanicaHumanitarna akcija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva