:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 19, 2019   13:48

0

876

Učenici iz Novog Sada u poseti Gračanici (video)

U okviru posete „Svim srcem za osmeh deteta“, predstavnici učenika i nastavnika osnovnih škola „Dušan Radović“ i „Žarko Zrenjanin“ iz Novog Sada započeli su posetu Kosovu i Metohiji.

Tokom trodnevnog boravka u našoj pokrajini njihov domaćin će biti učenici i nastavnici OŠ „Kralj Milutin“ u Gračanici, koji su gostima u prostorijama svoje škole priredili topao i srdačan doček.

Profesor engleskog jezika OŠ “Kralj Milutin” Vesna Arsić rekla je za našu televiziju da su osnovci iz Gračanice  januaraposetili svoje vršnjake u Novom Sadu i jedva su čekali da uzvrate posetu.

“Mi smo tamo bili osam dana, prelepo nam je bilo i sada je došlo vreme da uzvratimo to gostoprimstvo koje su oni nama priredili i daćemo sve od sebe da i njima bude lepo”.

Olivera  Vajda ,pomoćnik direktora OŠ “Dušan Radović”, prvi put je na KiM.

“Nadamo se da će inama biti lepo kao što oni pričaju kako su se proveli kod nas. Nije bilo dileme zbog celokupne situacije na KiM da li da krenemo, održali smo roditeljski  sastanak i krenuli smireno u Gračanicu”.

Učenici OŠ „Kralj Milutin“ za svoje drugare iz Novog Sada priredili su zanimljiv i sadržajan program, od obilaska kulturno-istorijske baštine , turističkih potencijala kao i bogat kulturno umetnički program.

Izvor: RTV Gračanica

KiMGračanicaNovi Sad
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva