:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 12, 2019   15:52

0

244

U centru Gračanice postavljen štand Deda Mraza

U centru Gračanice od juče je postavljen štand Deda Mraza, gde deca mogu da se fotografišu i druže sa najomiljenijim dedom na svetu.

“Jedva smo čekali da dođe Deda Mraz da se slikamo i poželimo želju. Došli smo malo ranije kako bi bili prvi u redu za slikanje”, rekla je Martina, koja je sa drugaricama i drugovima čekala Deda Mraza.

“Ja se prvi put slikam sa Deda Mrazom i veoma sam srećna, jer je moja želja ispunjena”, rekla nam je šestogodišnja Anđela.

“Mislim da je ovo jako interesantno za decu. To je novina za naše mališane, a svaka novost dobro dođe”, istakao je Aleksandar, otac jedne od devojčica.

Trenutno najpopularniji deda nam je rekao da su želje dece različite, ali se uglavnom, pored brojnih igračaka, svode na dobro zdravlje i sreću.

Juče i danas Deda Mraz je bio na štandu od 12 do 15 časova, a za sutra je planirano druženje sa decom od 16 časova, kada će biti organizovana i žurka za decu, kao i humanitarna akcija “Gračanica otvorenog srca”.

Kako su najavili organizatori, toj zabavi trebalo bi da prisustvuju i članovi Tropiko benda, tako da će posetioci biti u prilici da se osim sa Deda Mrazom, druže i sa članovima ovog popularnog benda.

Izvor: RTV Gračanica

Nova godinaGračanicaštand Deda Mraza
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva