:

:

TV Most

clock

Oktobar 12, 2018   17:39

0

203

Srpska i crnogorska policija – primer dobre saradnje u regionu

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić i direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović ocenili su, na sastanaku u Podgorici, da su uspešne zajedničke aktivnosti policija dve zemlje primer dobre saradnje u regionu.

Vladimir Rebić je istakao da je saradnja kriminalističkih policija, kao i drugih organizacionih jedinica policija Srbije i Crne Gore, odlična i da može poslužiti kao primer uspešnih zajedničkih aktivnosti u policijskom delovanju.

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović naglasio je važnost dosadašnje saradnje policija Crne Gore i Srbije u operativnim akcijama koje su imale konkretne rezultate, od regionalnog i međunarodnog značaja.

Veljović je istakao i značaj kvalitetne razmene informacija, koje dve policije imaju u kontinuitetu, u okviru Interpola.

Rebić i Veljović razgovarali su i o problematici koja se odnosi na ilegalne migracije.

Posebno su istakli rad zajedničkih graničnih patrola Srbije i Crne Gore koje, osim zajedničkih aktivnosti na terenu, u realnom vremenu razmenjuju sve relevantne informacije koje se tiču granične bezbednosti.

Direktor srpske policije Rebić se, tokom posete Podgorici, sastao i sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug,RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva