:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Novembar 08, 2018   9:38

0

66

Rakić čestitao Mitrovdan

Povodom Mitrovdana, predsednik Srpske liste Goran Rakić uputio je čestitku sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim Mitrovčanima.

“U ime Srpske liste i svoje lično ime, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim Mitrovčanima i našim gostima, a posebno onima koji danas proslavljaju krsnu slavu čestitam današnji praznik Svetog Dimitrija u želji da ga proslave u ljubavi, zdravlju i blagostanju.
Kosovska Mitrovica je u zadnjih 19 godina grad heroj čiji su građani delima svojim pokazali kako se čuva i brani kućni prag, nadahnuti verom i snagom našeg gradskog zaštitnika Svetog Dimitrija, i kao takav postali smo primer i nadahnuće svim slobodoljubivim ljudima.
U prethodnoj godini zajedničkim predanim radom uspeli smo da naš grad učinimo boljim i lepšim mestom za život, na radost svih nas. Obećavam da ćemo i u narednoj godini nastaviti istim putem uz snažnu podršku našeg predsednika Vučića i države Srbije. 
Kosovska Mitrovica danas je lepša nego što je bila juče, a složnim i zajedničkim radom, ona će sutra biti još lepša. Srećna slava Mitrovčani!”, navodi se u čestitki predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva