:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 15, 2019   11:27

0

134

Predstava “Kir Janja“ oduševila publiku u Kosovskoj Mitrovici

Stanovnici Kosovske Mitrovice imali su priliku da uživaju u predstavi “Kir Janja“ u izvođenju „Okret teatra“ iz Beograda. Sala Mitrovačkog dvora bila je mala da primi sve koji su želeli da odgledaju izvođenje poznatog Sterijinog dela.

Na duhovit, zanimljiv i lepršav način uz kreativno osmišljenu scenografiju glumci „Okret teatra“ su oživeli živopisne likove kojima je Sterija opisao stanje u društvu, ali i ismejao loše karakterne osobine ljudi kao što su uobraženost, nadmenost, hvalisavost, a pre svega tvrdičluk.

“Mi smo treći put u Kosovskoj Mitrovici, izvodili smo već jednu “Kir Janju” i Nušićevo “Sumnjivo lice”, i svaki put zaista je jako dobra reakcija publike i mi uživamo da igramo za ovu publiku. Sala je bila puna, nadam se da je publika zadovoljna kao što smo mi”, rekao je glumac Marko Nikolić.

“Mi smo zaista jako zadovoljni, zato se vrlo rado i vraćamo i vašoj publici i svim ljudima ovde i jedva čekamo, uvek smo uzbuđeni kad treba da dođemo, uvek nam je lepo. Publika je divna, uvek pažljivo sluša, prati, reaguje na pravim mestima tako da nam je veliko zadovoljstvo da igramo kod vas. Planiramo neku novu predstavu za sledeću sezonu pa se nadamo da ćemo doći i sa sledećom predstavom”, kaže glumica Marija Ćeranić.

Publika nije krila oduševljenje i glumce je često nagrađivala aplauzom.

Organizator predstave Studentski centar Prištinskog univerziteta i Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva