:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 23, 2019   21:43

0

225

Popović kik-bokserima čestitao nove uspehe

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primo je kik-boksere klubova „Šakal“ i „Panišer“, koji su na prvenstvu centralne srbije u Kragujevcu ostvarili odlične rezultate.

Kik-bokseri klubova „Šakal“ i „Panišer“ učestvovali su prethodnog vikenda na prvenstvu centralne Srbije u Kragujevcu gde su, u jakoj konkurenciji, ukupno osvojili šest medalja (tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju).

Iz kik-boks kluba „Panišer“ zlatnim medaljama okitili su se Petar Simonović u kategoriji do 81 kilograma i Vasilije Jovanović u kategoriji do 42 kilograma, dok su srebrna odličja osvojili Luka Lazarević u kategoriji do 67 kilograma i Aleksandar Simonović u kategoriji do 47 kilograma.

Iz kik-boks kluba „Šakal“ najsjajnije odličje osvojio je Veljko Mitić do 47 kilograma, a bronzu je osvojio Dušan Aksić u kategoriji do 75 kilograma.

Na osvojenim medaljama čestitao im je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, koji im se tom prilikom zahvalio i na uspešnom predstavljanju naše opštine.

„Čast mi je što sam još jednom imao priliku da ugostim kik-boksere povodom novih uspeha koje su ostvarili. Uspesi koje postižu naši klubovi pokazuju da opština Gračanica ima talentovanu decu i omladinu. Mi ćemo kao lokalna samouprava i dalje ulagati u sport, u stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportskim aktivnostima i na taj način nastaviti sa promocijom zdravih i pravih vrednosti“, kazao je Popović.

Popović je kik-bokserima poželeo još mnogo pobeda u budućim takmičenjima.

Izvor: RTV Gračanica

KiMGračanicaPopovićkik-boks
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva