:

:

TV Most

Foto: Foto:TV Most

clock

Oktobar 12, 2018   18:21

0

207

Kozarev: Jeremića i njegove saradnike hvata nervoza

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dušan Kozarev u saopštenju kaže da Vuk Jeremić i njegovi saradnici kao čopor gladnih pasa kruže oko predsednika Aleksandra Vučića i bili bi spremni da na poslužavniku poklone i Kosovo i Metohiju, i Rašku Oblast i Vojvodinu, samo da bi ostvarili svoj jedini politički cilj, a to je obaranje demokratski izabrane vlasti u Srbiji.

 

Kozarev dalje kaže da bi oni to da rade na ulici, a ne na izborima, i pošto im građani nisu dali mandat za napad na sopstvenu državu i demokratski poredak, postavlja se pitanje za koga i u čijem interesu oni to rade.

Bezočni i sve brutalniji napadi Jeremića i njegovih pobesnelih pudlica poput Zdravka Ponoša i Miroslava Aleksića pokazuju da ih je uhvatila nervoza, jer ti izvođači radova za silne novce dobijene iz tajnih inostranih fondova još nisu ništa isporučili svojim finansijerima.      

Pošto Jeremić shvata da je toliko omražen u srpskoj javnosti da će njegova interesna družina zauvek ostati ispod izbornog praga, dao je nalog Ponošu i Aleksiću da za njega obavljaju prljave poslove, da prete prevratima, da lažu i kleveću, a da potom svi horski, kada im se odgovori, zakukaju da se u Srbiju uvodi totalitarizam i onemogućuje pluralizam mišljenja.     

Miroslav Aleksić je pristavši da bude potpredsednik Jeremićeve stranke postao đavolji šegrt i svojim najnovijim izjavama saučesnik u podrivanju države i mahnitoj borbi da Srbija ne uspe da zaštiti nijedan svoj interes na Kosovu i Metohiji.

Ni njemu, niti bilo kome od Jeremićevih pudlica nikada nećemo oćutati, i borićemo se argumentovano protiv njihovih laži i zlodela, upravo u interesu svoje države i demokratije, o kojoj oni mnogo govore ali u nju uopšte ne veruju, navodi u saopštenju

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva