:

:

TV Most

clock

Jun 14, 2017   12:05

0

170

Zvečan: Teško povređen motociklista, hitno prebačen u Kragujevac

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je za Kontakt Plus da je motociklista N.D. (1983.) teško povređen juče na magistralnom putu Kosovska Mitrovica– Leposavić, u blizini sela Lozište u opštini Zvečan, kada je izgubio kontrolu nad svojim motociklom i udario u obližnje brdo.

"U utorak,13.juna oko 13:50 na magistralnom putu M22 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao jedan motociklista motorom marke Jamaha. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je do nezgode došlo najverovatnije zbog neprilagođene brzine prilikom koje je vozač izgubio kontrolu i svojim motociklom udario u obližnje brdo“ – rekao je Bojić.

On je dodao da je povređeni motociklista u besvesnom stanju prebačen u KBC Kosovska Mitrovica.

Zamenik direktora KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek rekao je za Kontakt Plus da je povređeni motociklista juče dovežen na odeljenje hirurgije I nakon urađene dijagnostike hitno transportovan u Klinički centar Kragujevac.

“Pacijent N.D. star oko 30 godina juče u popodnevnim satima dovežen je na odeljenje hirurgije KBC u Kosovskoj Mitrovici sa teškim telesnim povredama glave, bez stanja svesti, u komatoznom stanju . Posle kratke dijagnostike odn. urađenog skenera glave i grudnog koša hitno je transportovan u Kragujevac na odeljenje neurohirurgije” – rekao je Elek.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva