:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Septembar 20, 2017   16:10

0

199

Zvečan: Podeljena humanitarna pomoć najugroženijima

Ova humanitarna pomoć je od velikog značaja za korisnike socijalne pomoći., kako kažu, sada će im biti lakše da pripreme zimnicu.

“Zahvaljijem se donatorima koji su omogućili sve ovo. S obzirom da sam socijalni slučaj, meni ovo mnogo znači , za mene i za moju porodicu”, rekla je Razumenka Aksentijević.

Milijana Popovac, koja nema nikakva primanja se zahvalila na pomoći, koja će njenoj porodici mnogo značiti.

“Lakše ću da dočekam zimu, lakše je kućnom budžetu . Zahvaljujem se dobrim ljudima koji su nam omogućili pomoć”, naglasila je ona.

“Srpska lista je pokrenula humanitarnu pomoć koja se odnosi na sve socijalno ugrožene, odnosno stanovništvo koje se nalazi u evidenciji Centra za socijalni rad. Mi smo od Centra dobili spisak od 100 ljudi, koji su najugroženiji, a Srpska lista je htela da ovim svojim gestom olakša našim građanima da lakše dočekaju zimske dane koji dolaze. Pomoć se sastoji u zimnici i mislim da je to jedan dobar gest Srpske liste i volela bih da se i drugi politički subjekti i ljudi dobre volje priključe ovoj akciji, koja se neće zaustaviti samo na ovome”, rekla je Suzana Radenković, član Srpske liste Zvečan.

U narednom periodu Srpska lista će najugroženijim stanovnicima Zvečana podeliti pakete kućne hemije , mesnih proizvoda, kao i ogrev , kako bi spremno dočekali zimu.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva