Vesti
Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor

15:35, 12.07.2018

|

Izvor: Tanjug

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine, i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.

Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.


Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine.


 


Više javno tužilaštvo u Beogradu je, inače, nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.


 


I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo – teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.


 


Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine.


 


Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.


 


On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.


 


Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.


 


Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju "žute štampe".

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design