:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Novembar 25, 2015   12:05

0

152

Život ne može da čeka, moramo rešavati probleme

"Potrebno je rešavati probleme građana, jedan po jedan, jer svaki nerešen problem vremenom naraste i postane veći. Zato je potrebno da svako radi svoj posao, pregovarači neka pregovaraju i dogovaraju, važno je da se dijalog nastavi. Važno je da se implementiraju svi sporazumi", rekao je Jevtić odgovarajući na pitanje novinara šta građani da rade dok se ne primene dogovori iz Brisela.

Moramo raditi naš posao dok do sprovođenja toga ne dođe, a naš posao je da budemo sa narodom i da im obezbedimo bolje uslove za život, rekao je on.

"Ako svako radi ono što je njegova obaveza, odgovornost i posao, onda će manje i problema biti. Dakle, da radimo, a ne da se bavimo temama za koje nismo ni nadležni. Ima onih koji se prave da sve znaju, a ništa ne urade, jer je danas lakše pričati i pretvarati se da kao znate sve nego da radite ono za šta se zaduženi", napomenuo je Jevtić.

Zato treba ići među narod, razgovarati sa narodom, deliti njihovu muku i rešavati probleme, zaključio je Jevtić koji je danas u selu Staro Gacko položio venac na spomen ploču stradalih žeteoca.

Jevtić je u tom selu otvorio i sportski teren čija je revitalizacija finansirana sredstvima Ministarstva za zajednice i povratak, navodi se u saopštenju tog ministarstva.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva