:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Januar 16, 2015   22:36

0

160

Završna izborna konvencija GI "Srpska"u Gračanici

Sa skupa je upućena jedinstvena poruka da se glasanjem za kandidata Gradjanske inicijative „Srpska“ Vladetu Kostića glasa za neraskidivu vezu sa našom jedinom državom Srbijom.

Tribina G.I.Srpske u Gračanici počela je intoniranjem himne Republike Srbije „Bože pravde“ .

Govornici su ukazali okupljenima da je Srbija potpisivanjem Briselskog sporazuma otvorila novu stranicu naše istorije na kojoj se nalaze brojna pitanja od kojih zavisi naš opstanak i ostanak na ovim prostorima, kao i da je poseta srpskih zvaničnika još jednom potvrdila da su Kosovo i Metohija sastavni deo Republike Srbije.

Na tribini je rečeno i da ima još posla koji bi trebalo uraditi kako bi se obezbedila bolja budućnost generacijama koje dolaze da žive na ovim prostorima kao ravnopravni gradjani kao i svi ostali na Kosovu i Metohiji.

Prema rečima doskorašnjeg gradonačelnika Gračanice Branimira Stojanovića za Srbe na Kosovu i Metohiji nema druge politike osim one koju dogovore sa predstavnicima Vlade Republike Srbije.

„Ja nemam nikakav dug osim prema vama i niko od nas ni prema kome nema nikakav dug osim prema vama i prema Srbiji.“, rekao je Srojanović na tribini „Srpske“ u Gračanici.

Kandidat za gradonačelnika Gračanice Gradjanske inicijative „Srpska“ Vladeta Kostić pozvao je glasače da u nedelju 18-og januara izađu na birališta i glasaju za svoju budućnost na Kosovu i Metohiji.

„Uspeli smo da sačuvamo ono što imamo. Svako radno mesto u prosveti i zdravstvu, svako socijalno davanje i zdravstveno osiguranje, i bez obzira na laži koje neki šire da će se to ugasiti. Dobro znate da se to neće desiti. Nemojte da im verujete, jer nije opasan onaj koji laže, opasna je laž koju taj isti izgovara“, poručio je Kostić

I ostali govornici na ovom skupu pozvali su birače da što masovnije izadju u nedelju na izbore i glasaju za Vladetu Kostića, opciju koja garantuje prisustvo države Srbije na području Kosova i Metohije.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva