:

:

TV Most

clock

Jul 22, 2017   12:05

0

143

Zaev u poseti BiH

Zaeva će se sutra sastati sa predsedavajućim Veća ministara BiH Denisom Zvizdićem, a biće održan i susret članova delegacije Veća ministara BiH s članovima delegacije Vlade Makedonije, prenosi Fena.

Tom prilikom je predviđeno potpisivanje dva sporazuma - Memorandum o razumevanju Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Makedonije, kao i program kulturne saradnje Ministarstva civilnih poslova BiH i makedonskog Ministarstva kulture.

Planiran je i sastanak s predsedavajućim Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, kao i odvojeni sastanci ministara Veća ministara BiH i ministara makedonske vlade.

Zaev će se sastati i sa članovima Predsedništva BiH.

Po završetku susreta u Sarajevu, Zaev će otići u Rotimlje kod Stoca gde će položiti venac na spomen-obeležju tragično stradalom predsedniku Makedonije Borisu Trajkovskom i članovima njegove pratnje.

Kako je najavljeno, Zvizdić i Zaev će prisustvovati i manifestaciji "Mostar Peace Connection" i potpisati Mostarsku povelju mira.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva