Vesti
Zadržavanja na granici i do tri sata

18:37, 12.08.2017

|

Izvor: RTS

Na srpskim granicama večeras je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila na nekim graničnim prelazima iznose i tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Foto: Tanjug
Prema podacima Uprave granične policije, na prelazima Horgoš i Kelebija, na granici sa Mađarskom, čekanja na izlazu iz zemlje su oko 120 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš 2 i na Bačkim Vinogradima, takođe na mađarskoj granici, čekanja su oko sat vremena na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije čekanja su oko 120 minuta, a na ulazu u zemlju oko 60 minuta. Na prelazu Šid putnička vozila se zadržavaju oko 60 minuta na ulazu u Srbiju.

Iz pravca Bosne i Hercegovine, na graničnom prelazu Sremska Rača na ulazu u Srbiju putnička vozila čekaju od 30 do 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, napominje AMS.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima promenljivo je , jer su zbog turističke sezone i pojačanog saobraćaja česte promene sa tendecijom porasta u danima vikenda.

AMS podseća da se u pravcu ka Mađarskoj može da koristi prelaz Bački Breg koji je otvoren 24 sata, a alternativni prelazi ka Hrvatskoj su Bačka Palanka, Sot, Ljuba i Neštin.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design