:

:

TV Most

clock

Novembar 30, 2015   12:05

0

114

Vulin:Cilj napada da se bez izbora promeni vlast

"Fabrikovanje afera koje možete da puštate u etar i da terate ljude da se stalno pravdaju i objašnjavaju da oni nešto nisu, a da vi ne morate da dokazujete ništa, pa ni to što ste rekli u novinama, stvara atmosferu u društvu u kome su svi nosioci državnih funkcija, a na prvom mestu predsednik Vlade, nedostojni svojih funkcija i treba da budu zamenjeni, da odu", rekao je ministar novinarima.

A cilj je, kaže ministar, da sve njih zamene oni "za koje nikada nismo glasali, koje nismo birali, i oni koji proizvode afere, koje ne moraju da dokazuju".

Ministar je istovremeno istakao da je politička stabilnost jedna od najvažnijih odrednica i karakteristika Srbije u ovom trenutku:

"Za razliku od većine zemalja u okruženju, mi se pokazujemo kao zemlja koja je u stanju da se nosi sa svim izazovima, od ekonomskih, preko spoljno-političkih, sve do migrantske krize".

To, ističe ministar, ne bi bilo moguće "bez političke stabilnosti i bez vodećeg čoveka u Srbiji Aleksandra Vučića koji tu stabilnost predstavlja, simbolizuje i omogućava".

Prema njegovim rečima, kada imate predsednika Vlade koji ima taj nivo podrške vi onda znate zasto je Srbija politički stabilna.

"Znam da će se država odupreti takvim dešanjima i vidim da će postupiti na jedini način kako može a to znači u skaldu sa zakonom", rekao je Vulin.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva