:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Februar 19, 2018   12:05

0

192

Vulin: Uhapšeno osam stranaca, ne verujem u slučajnost


Kako je naveo, oni su pokušali da neovlašćeno snimaju vojne objekte ili su pokušali da neovlašćeno ulaze u vojne objekte, gde je ulaz civilima strogo zabranjen.


"Nadležne službe rade na rasvetljavanju svih ovih događaja, i kada budemo doneli odgovarajuće zaključke, obavestićemo javnost. Ne želim ovome da pridajem veći značaj nego što jeste, ali moram da kažem da ne verujem u slučajnost, i da ovako veliki broj stranih državljana i ovako veliki broj upada ili pokušaja upada u prostore koje kontroliše Vojska Srbije odavno nije zabeležen", naglasio je Vulin. 


Prema rečima ministra odbrane, građani mogu da budu mirni i pouzdani u svoju Vojsku, jer su svi nadležni organi, kao što se vidi, veoma efikasni, veoma budni i vode računa o bezbednosti vojnih objekata, kao i o bezbednosti svakog našeg građanina, navodi se u saopštenju Ministarstva. 


"Sve naše bezbednosne strukture su uključene u rešavanje ovih slučajeva, a vrhovni komandant Vojske Srbije se redovno izveštava", naveo je on. 


Podsetimo, ranije danas je za Prvu televiziju potvrđeno da je vojna policija uhapsila dva Amerikanca i dve ukrajinske državljanke koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba. 

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva