:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Februar 09, 2018   12:05

0

125

Vulin: Trajal će postati deo namenske industrije


Aleksandar Vulin je rekao da je Ministarstvo odbrane prošle godine naručilo zaštitne maske od "Trajala" u vrednosti od milion evra i da ta korporacija može da očekuje sličan nivo nabavke do kraja ove godine.


"Ali ono što je, takođe, veoma važno jeste da je nakon završetka Unapred pripremljenog plana reorganizacije, Ministarstvo odbrane spremno da Trajal uvede u odbrambenu industriju Srbije, što znači da će ovo preduzeće rasti i napredovati i da će dalje zapošljavati", rekao je Vulin.


Odbrambena industrije Srbije je od ogromnog interesa za našu zemlju, kaže Vulin i dodaje da neće biti ostavljena bez kontrole i brige države ni po donošenju novog zakona te potvrdio da se država ne povlači iz odbrambene industrije Srbije.


"Trajal korporacija je naš strateški partner. Nama je interes da to preduzeće dobro radi, da može da nas snabdeva svim onim što nam je potrebno, ali i da u svojoj lokalnoj zajednici upošljava ljude i obezbeđuje bolji život za one koji žive u ovom gradu", kaže Vulin.


Direktor "Trajal korporacije" Miloš Nenezić uručio je ministru Vulinu plaketu tog preduzeća za, kako je rekao, poseban doprinos u opstanku i revitalizaciji korporacije.


Nenezić se zahvalio državnom rukovodstvu na višegodišnjoj pomoći i potvrdio da je na sastanku bilo reči o realizaciji investicija i budućoj saradnji sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije.


Istakao je da je kompanija već drugu godinu završila sa pozitivnim rezultatom, a da ove godine planira povećanje proizvodnje, investicije i smanjenje troškova i zapošljavanje novih radnika.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva