:

:

TV Most

clock

Jul 14, 2018   19:45

0

192

Vulin: Pokret socijalista najverniji partner SNS-u


"Pokret socijalista je nastao pre deset godina kao potreba da se suprotstavimo 'pljačkaškoj privatizaciji, nenarodnoj vlasti Demokratske stranke, da se suprotstavimo vremenu kada su ambasadori odlučivali o svemu u ovoj zemlji, kada su komandovali vojskom, policijom, BIA, kada su stranci odlučivali ko će živeti a ko neće, šta će se privatizovati, kada su pljačkali Srbiju', vremenu kada je izgledalo da se Srbija nikada neće promeniti", rekao je Vulin na obeležavanju desete godišnjice od osnivanja stranke.


Poručio je i da je nakon decenije Srbija bolje mesto za život.


 


"Nakon deset godina možemo da kažemo da je naša borba imala smisla", rekao je predsednik Pokreta socijalista.


 


Poručuje i da je ta stranka pouzdan i veran partner Srpskoj naprednoj stranci.


 


"Mi nismo najveći, najbrojniji partner SNS ali najuporniji, najverniji i najtvrdoglaviji partner sigurno jesmo", ocenio je Vulin.


 


"Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Vučića u ovoj odsudnoj borbi, poslednjoj borbi naše generacije za rešenje pitanja Kosova i Metohije. Mi ćemo odsudno, do poslednjeg atoma snage podržati Aleksandra Vučića u borbi da se zaustavi 'velika Albanija' i da se najzad širenje 'velike Albanije' zaustavi. Kada već nije zaustavljeno u prošlom veku da bude zaustavljeno u ovom", rekao je predsednik PS-a.


 


Pokret socijalista kao partija levice, poručio je, nastaviće da se bori za radnička prava i za prava svih ljudi koji žive od svog rada.


 


"Uz SNS i Aleksandra Vučića nastavićemo da se borimo da Srbija bude bolje mesto za život, sigurna, solidarna i vojno neutralna", rekao je Vulin, saopšteno je iz njegove stranke.


 


Obeležavanju godišnjice osnivanja Pokreta socijalista prisustvovali brojni gosti i članovi diplomatskog kora, a u ime SNS Vulinu je jubilej funkcioner te stranke Nebojša Stefanović.


 


Skup je pozdravio i ambasador Kine u Beogradu, Li Mančang.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva