:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2016   12:05

0

129

Vulin: Izbori prilika za dogovor sa narodom

"Srbija ulazi u izbore i ovo je prilika za dogovor sa Srbijom, a naša ponuda ste vi, prisutni na skupu omladine Pokrata socijalista. Hoćemo zemlju oslobođenu socijalne nepravde, u kojoj će se živeti od svog rada, zemlju koja će ponovo stvarati", rekao je Vulin na Izbornoj konferenciji Omladine Pokreta socijalista.

On je istakao da je 12 godina pljačkaške privatizacije ostavilo dubok trag i "strašne posledice", te da se ne može očekivati da nakon tih 12 godina Srbija odmah postane bogatija.

"Ali može da bude pravednija i ona je to već postala", istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, vlast u Srbiji već četiri godine, od 2012, uspravlja Srbiju, leči joj rane i bori se sa posledicama pljačkaške privatizacije, sa dugovima koji su ostavljeni vojnim, poljoprivrednim penzionerima, Srbima na KiM, sa zemljom koja je bila ostavljena na ivici bankrota.

"Sada možemo da kažemo da posle puno rada, ulaganja i napora, Srbija počinje da ozdravljuje i da se uspravlja. Ovi izbori su prilika za dogovor sa narodom, a omladina Pokreta socijalista će u tome dati svoj doprinos", poručio je Vulin.

Izvor: Tanjug

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva