:

:

TV Most

clock

Jul 23, 2015   12:05

0

134

Vučić:Prva dobra vest za Niš posle dužeg vremena

Vučić je nakon potpisivanja memoranduma Vlade Srbije i rukovodstva Dzonson elektrika koji će omogućiti zapošljavanje još 2.400 radnika, istakao da je posebno srećan zbog toga što je ta kompanija izabrala Srbiju i Niš gde će da otvori pogon.

On je dodao da je zadovoljan i što je vlada u tome učestvovala i precizirao da je dala 6.750.000 evra i "nije ga bacila".

Prema njegovim rečima pozitivno je i što je Dženeral elektrik uspostavio saradnju sa tehničkom školom i Univerzitetom i Nišu, navodeći da je to upravo ono što će se i pokušati u daljem periodu saradnja privrede i obrazovanja na najboljim primerima Švajcarske, Nemačke....

On je rekao da će se nastaviti sa investicijama ne samo Nišavskom već i Topličkom, Jablaničkom, Pčinjskom i Pirotskom okrugu.

"Potrebni su nam projekti" rekao je Vučih koji je pdovukao i da novca ima i da se može ulagati poručivši istovremeno da Vlada Srbije nijedan dan nije kasnila sa svojim obavezama u aranžmanu sa Dzeneral elektrikom.

Premijer je naveo i da je zadovoljan kako je Grad obavio svoj deo posla ali i zamolio za više energije i malo manje svađa.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva