:

:

TV Most

clock

Mart 28, 2017   12:05

0

180

Vučić: Žene biraju ko će voditi domaćinstvo ali i državu

Žene ne po lepoti već po odgovornosti biraju ko će voditi njihovo domaćinstvo ali i državu, naglasio je Vučić.

„Uvek sam bio fasciniran ženama koje su posvećene svom poslu, koje teško i marljivo rade, imam ih u svom okruženju. Žene domaćice koje su bile neverovatno vredne, a znam i žene koje su na poslu mnogo efikasnije, marljivije i posvećenije nego muškarci. To su žene koje vas uvek inspirišu i uvek se pitate možete li kao neko ko je fizički snažniji da izdržite taj tempo. Ono što mi muškarci nemamo to je vernost i borbenost. Žene kada se za nešto bore bore se snažnije i jače nego što to čine muškarci, to muškarci ne mogu da pobede“, rekao je Aleksandar Vučić.

Pripadnice lepšeg pola su za Vučića imale najrazličitija pitanja od toga, kako i na koji način unaprediti položaj žena u našoj zemlji, zaštititi ih od svake vrste nasilja i diskriminacije pa do toga koja ga je dama posebno inspirisala u životu? Vučić je rekao da je danas žena zaštićena zakonom i da niko ne sme da se buni protiv toga.

Nemaš pravo da dirneš ni jednu ženu na svetu pa ni svoju, poručio je Vučić i naglasio da se po pitanju prava žena dosta toga uradilo u proteklom periodu ali da to nikada nije dovoljno.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva