:

:

TV Most

clock

Jul 29, 2017   12:05

0

120

Vućić: Sve što možemo uradićemo da bi se pomoglo Tigru

- Svi naši ljudi rade na tome i sve što možemo da uradimo mi ćemo uraditi. Najvažnije je da poverioci ne idu u naplatu svojih potraživanja pre vremena da bismo napravili mogućnost da Tigar ozdravi i da prodje kroz UPPR - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, UPPR je neka vrsta predstečajnog postupka u kome imate poslednju šansu da izvučete preduzeće.

- Ovo jeste poslednja šansa a mi se borimo da pomognemo kolikom možemo - rekao je Vučić. On je dodao da će završetak auto puta mnogo značiti za Pirot.

- To znači da će biti još investitora, verujem da će biti nešto lakše - rekao je Vučić.

Na pitanje kako pomoći pirotskom preduzeću AHA Mura Prvi maj u stečaju, budući da je stečajni upravnik petu prodaju proglasio neuspelom a da prema rečima gradonačelnika Vladan Vasića ima kupca a to je Slobodna zona Pirot i da pet-šest investitora hoće da zakupe hale i zaposle radnike, Vučić je rekao da je reč o prodaji imovine.

- To je nešto sasvim drugo od prodaje kapitala. Razgovaraćemo o tome i da vidimo šta je ideja stečajnog upravnika. Ne verujem da imao zlu nameru. I Preko prodaje imovine ponekada možete da dobijete više nego što možete da očekujete. Ako postoji bilo kakva šansa za prodaju kapitala to je uvek bolje nego prodaja imovine - rekao je Vučič.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva