:

:

TV Most

clock

Jul 14, 2018   21:35

0

207

Vučić: Srbija računa na predsednika Francuske


Predsednik Vučić je to rekao na prijemu u Ambasadi Francuske, povodom 14. jula, nacionalnog praznika te zemlje, uz zahvalnost, kako je rekao, francuskim prijateljima na podršci koju pružaju našoj zemlji u bilateralnim odnosima, kao i na evropskom putu.


- Očekujemo još mnogo toga što će spajati naše ekonomije i još mnogo toga što će nas u politici približavati. Srbija računa na predsednika Francuske Emanuela Makrona. Francusku može uvek da računa na Srbiju kao i u Prvom, Drugom svetskom ratu i svim vremenima - poručio je Vučić, koji će se u utorak boraviti u radnoj poseti Francuskoj, gde će se sastati sa predsednikom Makronom.


Ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni prethodno je ocenio da je politički dijalog Srbije i Francuske na najvišem nivou i da predstojeća poseta predsednika Vučića Parizu, potvrđuje taj novi zamah. Mondoloni je istovremeno izrazio nadu da će predsednik Makron moći veoma brzo da dođe u Beograd kako bi, kako je rekao, još više osnažio strateško partnerstvo naših dveju zemalja.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva