:

:

TV Most

clock

Jun 19, 2018   20:18

0

111

Vučić: SNS da stane na put lošoj vlasti u Paraćinu


Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić obratio se telefonski okupljenima na skupu u pozorištu u Paraćinu i poručio im da Srbiju i SNS očekuju veliki pritisci, te da je zato potrebno raditi jače i snažnije kako bi se odolelo tim pritiscima.


Vučić je prisutnim članovima SNS-a zahvalio na radu, želji i energiji da menjaju stvari, sa nadom da loša vlast ne može doveka da traje i da oni mogu mnogo toga bolje i više da urade za građane u Paraćinu.


Zahvalio im je i za napore koje su činili na parlamentarnim i predsedničkim izborima u kojima je SNS odnosila pobede.


"U čitavom Pomoravlju i u Paraćinu je to bilo od velikog značaja i želim da vam kažem da očekujete u narednom periodu velike pritiske i na našu zemlju i na našu stranku", rekao je Vučić i dodao da je u tom smislu važno da se ujedine i budu snažniji, čvršći i ambiciozniji nego ikada.


"Da bi neko rušio i srušio Srbiju, on mora da ruši i SNS i to će da čine po svaku cenu i zato je jako važno da razumete zašto oni to žele. Spolja će nas rušiti jer oni žele, mnogi od njih, lutke na povocu, ljude koji ne žele slobodu i nezavisnost svoje zemlje i naroda, već žele ljude koji će da slušaju samo njihove naloge", kazao je Vučić.


Dodao je da je SNS danas jaka kao stranka, kao i da je država Srbija suviše jaka, te da je potrebno oslabiti je, kako bi se moglo igrati sa njom.


"Oslabiti je iznutra i zato koristiti tajkune, lopove i kriminalce i Đilasove i Paunovićeve da pokažu kako oni na različite načine mogu da usporavaju promene u zemlji, uništavaju živote građana Srbije, od blokiranja puteva, do lažnog trovanja vode, do lažnih otmica i ubistava, jer sve im je lažno, jedino pare koje su pokrali im nisu lažne", naveo je predsednik SNS.


Istakao je da će SNS zato da se bori, jer postoje oni koji snevaju i rade za bolju budućnost naše dece i koji ne rade samo za svoje džepove.


Zamolio je članove SNS-a u Paraćinu da idu od mesta do mesta, od sela do sela u opštini Paraćin i da objašnjavaju ljudima šta se dešava, kako bi mogli da prihvate udarce koji idu na njih, te kako bi 21. oktobra, na desetogodišnjicu stranke, mogli da predstave i kažu, ne samo šta su uradili za 10 godina, već koji je plan za narednih 10 godina.


"I u narednih 10 godina treba da vladaju i upravljaju Srbijom najbolji, a ne najgori, a ti najbolji to ste vi, to su dobri, iskreni i pošteni srpski domaćini", poručio je Vučić i dodao da je za to potrebno da rade teško i naporno svakoga dana, te da se bore jače i snažnije.


"Ako ja u subotu i nedelju moram da provedem sa Tačijem, a možete da mislite kako mi je to lepo, onda istovremeno možete vi da se borite još snažnije nego do sada", istakao je Vučić. 

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva