:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

April 20, 2015   15:35

0

258

Vučić počasni građanin Novog Pazara


Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutovihc za Tanjug je rekao da je Skupština grada na današnjoj sednici dodelila povelje, plakete i zvanje počasnog građanina.

"Večeras na svečanoj akademiji predstavniku premijera biće uručen ključ grada", kazao je Mahmutović i dodao da će ambasadoru Ujedinjenih arapskih Emirata Džumi Rašid al Daheriju tom prilikom biti uručena Plaketa grada.

Povelje grada dobili su dr Branko Ðurović, načelnik Neurohiruške klinike u Beogradu, pukovnik i doktor medicinskih nauka Rade Prelević, načelnik Urologije na VMA, anesteziolog Rodoljub Stefanović sa Klinike za ortopediju Klinickcog centra u Beogradu, Mirdsad Hajrović iz Nemačke za naučno dostignuće u oblasti ranog otkrivanja ćelija raka, hor "Ðurlstan" i atleticar Asmir Kolašinac, posthumno doktor Safet Skenderi, a za životno delo Salih Prištevac i Milomir Petrović.

Takođe, na sednici Skupštine grada usvojen je predlog da se jedna ulica u Novom Pazaru nazove po zdravstvenim radinicima Dževadu Ljajiću i Miroslavu Veselinoviću, koji su stradali u padu helikoptera prilikom pokušaja spašavanja bebe.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva