:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Avgust 17, 2018   12:39

0

223

Vučić: Na Kosovu 9. septembra govoriću o smernicama, a ne o planu


"Hoću da razgovaram sa našim narodom i predstavnicima i hoću da kažem šta su smernice i pravac našeg delovanja u budućnosti", rekao je Vučić i dodao da je nemoguće govoriti o planu ukoliko ga nema.



On je novinarima nakon obilaska pripremnih radova na dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji centralnog objekta Kliničkog centra Srbije kazao da će svakako sa Srbima govoriti o "pravcima, smeru kojim država Srbija planira da vodi kosovsku politiku". 



On je dodao da neće da ruši najmanju mogućnost da dodje do dogovora po pitanju Kosova, i da će se zalagati da se sačuva mir i budućnost i da se dodje do održivog rešnja za Srbe na Kosovu i Metohiji. 



"To će biti realan i ozbiljan pristup koji će da znači da možemo na sever da dovodimo investitore, kompanije", kazao je predsendik Srbije.  



On je dodao da je njegova namera da ljudima govori ono što ne vole da čuju i što nije lako da se čuje, i dodao da će se zalagati za to da Srbija izvuče najviše što može u zaštiti vitalnih i teritorijalnih, nacionalnih interesa.


Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva