:

:

TV Most

clock

Mart 31, 2015   12:05

0

153

Vučić: Koriste Šešelja da bi nas kaznili


"Nema tu ni prava ni pravde, a nema, nažalost ni Vojislava Šeselja. Ima samo pogrešnih pokušaja da se kazni Vlada Srbije, i njena politika", ocenio je Vučić u autorskom tekstu za današnje izdranje lista Politika povodom odluke Tribunala da se Šešelj vrati u Hag.

Prema oceni Vučića, celom Balkanu, posle svega što je doživeo, potrebna je politika otvorenih karata, jasna i nedvosmislena.

Premijer je dodao da on i Vlada Srbije uravo takvu nedvosmislenu politiku imaju nameru i da sprovode.

"Ona (otvorena, jasna, nedvosmislena politika) je naša legitimacija i mogu svakome, u svakom trenutku da je pokažem bez ikakvog straha.

Nemam nameru da je krijem, .... pošto sam dobio na izborima. Zato danas, mogu mirno da poručim i drugima da prestanu da se kriju iza kutija i u kutijama, već da izađu pred građane Srbije i kažu šta hoće od njih", rekao je Vučić.

Premijer je naveo da Srbija ima samo jednu važnu i veliku obavezu a to je da očuva stabilnost, obezbedi nastavak ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

"Svaka odluka koju budemo donosili, a neće biti nemoralna kao sve političke odluke Haškog tribunala, imaće za cilj samo jedno, očuvanje stabilnosti u našoj Srbiji i ništa više", kazao je Vučić u tekstu pod naslovom "Koriste Šešelja da bi nas kaznili".

Izvor: Politika, Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva