:

:

TV Most

clock

Februar 11, 2018   12:05

0

159

Vučić i Brnabić uputili telegrame saučešća Putinu i Medvedevu


U pismu predsednika Vučića povodom pada aviona se, između ostalog, kaže: "Primite moje iskreno saučešće povodom nesreće aviona kompanije 'Saratov'. Iako je u ovakvim tragičnim trenucima teško utešiti one koje su izgubili najmilije, molim Vas da moje izraze saosećanja prenesete porodicama stradalih putnika i članova posade".


"Znam da ćete im Vi i celokupno rusko rukovodstvo pružiti snažnu podršku, ali ako Srbija, kao mala zemlja, a veliki prijatelj, može da pomogne na bilo koji način, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, to i učinimo", navodi se u pismu saučešća predsednika Vučića predsedniku Putinu.



 Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je pismo saučešća premijeru Rusije Dmitriju Medvedevu povodom avionske nesreće kod Moskve.


"Veoma nas je potresla vest o tragediji u kojoj je stradao veliki broj putnika i članova posade. Teško je naći reči utehe za porodice i prijatelje stradalih, ali sam uverena da ćete naći snage i pružiti podršku onima koji su izgubili svoje najbliže", navedeno je u pismu Ane Brnabić, saopštila je Vlada Srbije.


 


Brnabić je u ime vlade i građana Srbije, i svoje lično ime, uputila, kako je navedeno, najdublje saučešće porodicama nastradalih, ruskom premijeru, kao i celom državnom vrhu Rusije. 



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva