:

:

TV Most

clock

Mart 13, 2017   12:05

0

152

Vučić: 27 kompanija zainteresovano za beogradski aerodrom

Aleksandar Vučić je povodom svečanog otvaranja Centra za objedinjenene usluge "Etihada" rekao da je za koncesiju zainteresovano pet kompanija iz Kine, Francuske, Nemačke i drugih zemalja.

Prema njegovim rečima, biće velika borba oko koncensije, jer svi vide Beograd kao važno i značajno mesto, čvorište svih puteva, ne samo u jugoistočnoj Evropi, već i celog starog kontinenta.

"Etihad Evijejšn grup" otvorio je Centar za objedinjene usluge u Beogradu, u kojem će biti zaposleno 200 radnika, a koji će pružati usluge kontakt centra i programa lojalnosti.

Centar su otvorili premijer Aleksandar Vučić i generalni direktor "Etihad Evijejšn grupe" Džejms Hogan.

Planirano je da se broj zaposlenih poveća na 685 do 2020. godine, a centar je do te godine osposobljen da primi 4,4 milona poziva.

Zaposleni će u početku pružati usluge rezervacije i izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja i obrada zahteva za posebnim uslugama.

U pogledu programa lojalnosti, zaposleni u kontakt centru će moći da pruže informacije o programima, kao i usluge upravljanja korisničkim nalogom i bonus miljama.

Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije aviokompanija članica grupacije "Etihad Ervejz sistem" - usluge kontakt centra i programa lojalnosti u Evropi za avio-kompanije "Etihad ervejz", "Er Srbija", "Er Sejšels" i "Etihad Ridzenel", a u dogledno vreme će obuhvatiti i avio-kompanije "Alitalija" i "Erberlin".

Centar, koji se nalazi u okviru poslovnog parka "Erport siti" na Novom Beogradu, omogućiće aviokompanijama da ostvare prednost na kompleksnom i konkurentnom globalnom tržištu, navode u "Etihadu".
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva