:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Januar 26, 2015   12:05

0

179

Vučić:Lake mere ne donose najbolje rezultate

Vučić je tokom posete Helsinkiju, posle razgovora s finskim državnim vrhom, poručio da je za zemlje i njihovu budućnost bolje donositi teže mere, nego lake i popularne.

"Ono gde smo se mi (Vučić i predsednik Finske Sauli Ninisto) složili, to je da nisu lake mere uvek najbolje rešenje. Obično za zemlje i za ljude uvek bude bolje kad se više potrudimo, više radimo i kada se donose teže mere", naglasio je Vučić u izjavi za RTS.

"To je odgovornost političara, i za zemlje i za njihovu budućnost bolje je nego da donosite lake mere i popularne mere. To nikada ne donese rezultat, niti je to najbolji rezultat za te zemlje", naveo je premijer.

Vučić, koji je s finskim državnim vrhom razgovarao o putu Srbije ka EU, predsedavanju OEBS-u i odnosima u regionu, pozvao je investitore da ulažu u Srbiji.

Vučić je rekao da se Finska zalaže za otvaranje poglavlja i pomaže Srbiji, podsetivši na značajnu pomoć te zemlje posle poplava, dolazak sve većeg broja biznismena i značaj biznis foruma u Helsinkiju za našu zemlju.

"Mislim da će takva podrška Srbiji da se širi i da bude sve veća", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva