:

:

TV Most

clock

Oktobar 10, 2017   12:05

0

210

Vučević podržao Srpsku listu u Gračanici



"Dragi prijatelјi, ovde smo da zajedno pošalјemo poruku o jedinstvu. Veoma je važno da Srpska lista na lokalnim izborima, zakazanim za 22. oktobar, potvrdi jedinstvo Srba na Kosovu i Metohiji. Topla dobrodošlica koju ste nam ukazali jasan je znak da smo imali dobru saradnju prethodnih godina i da se nismo stideli, već da smo se ponosili jedni drugima. Ono što nas očekuje krajem naredne sedmice, samo su naizgled lokalni izbori. U pitanju je događaj mnogo većeg značaja, sa posebnom emocijom i dalekosežnim efektima. To nisu samo izbori za gradonačelnika i odbornike, već je u pitanju treći izborni ciklus ove godine sa kojim se ovdašnji građani susreću i još jedan ispit upornosti i jedinstva", rekao je Vučević.




"Tog 22. oktobra svi treba da izađu i podrže "Srpsku listu", jer se time pokazuje sinhronizovano delanje sa politikom Vlade Republike Srbije. Moramo se zajedno boriti za naše državne interese. Svedoci smo mudre politike predsednika Vučića prethodnih godina i toga da se, i kad se na prvi pogled ne čini da će ishod biti najpovolјniji, stvari ipak pomere na bolјe, zahvalјujući racionalnim političkim odlukama", naveo je on.


"Neka vaša odluka bude u saglasju sa tom idejom vodilјom i neka zahvalјujući vama pobedi Srpska lista. Želim sreću kandidatu za gradonačelnika Gračanice Srđanu Popoviću koji nastupa sa jasnim političkim kapacitetom i vizijom, a vama, građanima Gračanice, da vam uvek budu tesna porodilišta i škole, da se grade nove kuće i da u Gračanici bude sve veći broj naših stanovnika", istakao je Vučević i zahvalio se direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Marku Đuriću na svemu što radi za srpski narod.



Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Marko Đurić je tom prilikom pozvao građane Srbije na Kosovu i Metohiji da na lokalnim izborima podrže kandidate "Srpske liste", jer će na taj način glasati protiv raskidanja veza Srba u pokrajini sa državom Srbijom.



Na skupu je govorio i kandidat za gradonačelnika Gračanice Srđan Popović koji je rekao da je mnogo izazova sa kojima se treba suočiti, da želi zajedno sa svojim sugrađanima da rešava probleme i da je cilј da se stvore uslovi za kvalitetniji život svih građana.



On se zahvalio na podršci predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Gradu Novom Sadu i direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću na podršci i iskrenom prijatelјstvu.





 


Izvor: RTV Vojvodina

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva