:

:

TV Most

clock

April 07, 2015   12:05

0

181

Vodostaj Južne Morave u manjem porastu

Vodostaj Južne Morave će se u tom periodu kretati iznad granice vanredne odbrane od poplava, naveo je RHMZ na svom sajtu.

Južna Morava prethodno danas se izlila kod mesta Ðunis u kruševačakoj opštini zbog čega je za saobraćaj zatvorena traka u smeru Kaonik-Deligrad.

Putevi Srbije su saopštili i da se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila drugom trakom Deligrad-Kaonik uz asistenciju saobraćajne policije.

Južna Morava danas se ponovo izlila kod mesta Ðunis u kruševačakoj opštini, a prema podacima nadležnih, koji preventivno dežuraju na toj lokaciji, ljudi i objekti nisu ugrožen.

Zamenik načelnika lokalnog Štaba za vanredne situacije Dušan Todorović izjavio je Tanjugu da voda nije ušla u dvorišta kuća i da meštani nisu ugroženi.

Todorović je rekao da je voda od prethodnog izlivanja te reke ostala u dvorištima dve kuće, a da su nadležne ekipe i dalje na terenu i preventivno dežuraju.

Zbog izlivanja Južne Morave kod mesta Ðunis u kruševačakoj opštini za saobraćaj je zatvorena traka puta u smeru Kaonik-Deligrad.

Saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila drugom trakom Deligrad-Kaonik uz asistenciju saobraćajne policije.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva