:

:

TV Most

clock

Januar 16, 2015   13:47

0

218

Vladeta Kostić pozvao meštane da izađu na izbore



Na pitanje na čemu će prvo raditi ukoliko bude izabran za gradonačelnika opštine Gračanica, Vladeta Kostić je istakao da neće davati lažna obećanja zarad dobre i uspešne kampanje.

„Neću da pričam o stvarima za koje ne znam da li će se realizovati. Radiću i trudiću se da ispunim očekivanja našeg naroda. Lako je obećavati radna mesta sada u kampanji, ali šta posle, ukoliko to ne bude moguće?“

Kada je reč o formiranju ZSO, Kostić je naglasio da se o tome dugo priča, da je do odlaganja došlo zbog šestomesečne institucionalne krize u kosovskoj Vladi.

„Očekujemo da se dijalog Beograda i Prištine nastavi u februaru, a ZSO će fiti formirana kao institucija koja će raditi u interesu srpske zajednice, a koja će se pre svega pozabaviti gorućim problemima kojih , nažalost, ima dosta“.

Kandidat za gradonačelnika opštine Gračanica Vladeta Kostić naglasio je da će se, ukoliko bude odabran, potruditi da Gračanica bude sredina urbanog karatktera, što podrazumeva pre svega poboljšanu situaciju u zdravstvu, ekonomski i kulturni razvoj, kao i razvoj turizma, obrazovanja i svih elemenata neophodnih za funkcionisanje jednog, kako je rekao, malog grada.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva