:

:

TV Most

clock

Februar 22, 2015   12:05

0

193

Veliko interesovanje i poseta štandu Er Srbije

U fokusu predstavaljanja na sajmu bila je i rastuća mreža "Er Srbije", koju trenutno čini 40 direktnih destinacija u trideset zemalja Evrope, Bliskog istoka i Mediterana i još 35 letova širom sveta, koje obavljaju kod šer partneri Er Srbije - Etihad ervejz, Etihad ridženel, Tarom, Aeroflot, Er Sejšeli i Erberlin.

Er Srbija je takođe predstavila Etihad gest (84, Etihad Guest), nagrađivani zajednički program lojalnosti Etihad ervejza, Er Srbije, Er Sejšela i Etihad ridženela, jedan od najbrže rastućih i najinovativnijih programa lojalnosti u avio - industriji, koji ima više od 2,8 miliona članova.

Ovaj program pruža svojim članovima mogućnost da skupljaju Etihad gest milje putujući sa preko 40 partnerskih avio-kompanija i koristeći usluge brojnih drugih partnera, kao što su hoteli, agencije za iznajmljivanje automobila i pružaoci finansijskih usluga.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prvog dana sajma, tokom posete štandu, sastao se sa menadžment timom Er Srbije i ocenio da je ponosan na kompaniju i na njen veliki napredak koji je postigla u protekloj godini.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da ovogodišnji nastup na sajmu ima "simboličan značaj, jer smo posle dužeg vremena u prilici da sa ponosom istaknemo uspehe Er Srbije u našim razgovorima, kako sa profesionalcima iz naše oblasti poslovanja, tako i sa pripadnicima najšire javnosti".

Kondić je naglasio da je kompanija brzo počela da daje značajan doprinos i da je postala bitan faktor razvoja turizma i ukupne privrede Srbije.

Na standu Er Srbije podeljen je znatan broj kupona će moći da se iskoriste za kupovinu karata u bilo kojoj poslovnici te kompanije između 19. i 26. februara ove godine.

Tokom posete štandu posetioci su mogli da se sretnu sa predstavnicima te aviokompanije, da dobiju više informacija o proizvodima i uslugama koje ona pruža, ali i da se slikaju iza specijalnog Instagram rama, "unutrašnjosti aviona Er Srbije" praveći fotografije, koje su odmah mogli da podele na društvenim mrežama.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva