:

:

TV Most

clock

Decembar 17, 2017   12:05

0

228

Vaterpolisti Partizana odbranili trofej u Kupu


U prvoj četvrtini mladi Petar Tomić je s igračem više doveo Partizan do prednosti. Sredinom druge četvrtine Marković u kontri dobija loptu na nezgodnoj strani, Rističević posle pet uspešnih intervencija nije mogao ništa.




Lob Vučinića na asistenciju Marka Jankovića. Posle tajma auta Šapca sa igračem više i Petrovski sa stative izjednačuje. Marković je doveo Šabac u vođstvo, 3:2, prvi put na meču ali je Lukić izjednačio – 3:3.



Posle šuta Lukića, lopta se odbija od stative, Lazić se snalazi i 4:3 na tri minuta do kraja treće deonice. Zajmović protestuje, Putniković mu daje žuti karton.



Projektil Filipa Jankovića u donji levi ugao za prvo vođstvo Beograđana od dva gola razlike.



Nikola Marković probija odbranu rivala i vraća Šabac na minus jedan – 5:4 na 4,35 do kraja. Iz trećeg pokušaja Radanović daje prvi gol. Na 2,45 Partizan ima 6:4.



Na 19 sekundi pre kraja Marković daje još jedan gol, ali je pehar u rukama crno-belih.



Za MVP takmičenja proglašen je Đordje Lazić centar Partizana,  dok je njegov klupski drug najbolji golman.



I Zvezdine dame odbranile Kup 



Crveno-bele dame okitile su se Kupom Srbije trijumf protiv Palilule 8:7. Odlična utakmica i zaslužen trijumf Crvene zvezde koja je sve vreme bila u vođstvu. 



Dva gola Damnjanovićke za 3:1 u prvoj četvrtini. Posle gola Rudićke , usledila su dva gola Palilule ali je iskusna Ćorovićka pred odmor vratila Zvezdi dva gola razlike.



Činila je Palilula sve da vrati u igru. Zvezda je u jednom trenutku vodila 7:4 da bi Glušćević i Miladinović najavile uzbuđenja u završnom delu. Čegar je 3,23 do kraja povećala prednost Zvezde na 8:6, sjajna Gluščevićka je smanjila. U poslednjem napadu Lazićka je odbranila udarac Gluščevićke.



Najbolji golman finala bila je Vanja Lazić iz Crvene zvezde. MVP finalnog meča bila je njena saigračica Ivana Ćorović koja je nagradu primila iz ruku Nastasje Nedimović.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva