:

:

TV Most

clock

Januar 17, 2015   12:05

0

215

Vaterpolisti Partizana dočekuju Galatasaraj

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da se nada da će njegov tim odigrati najbolji meč ove sezone i zabeležiti prvu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona.


"Galatasaraj je ekipa sastavljena od bivših tako i sadašnjih srpskih i crnogorskih reprezentativaca, kao što su Nikić, Pasković, Janović, Šćepanović, koji čine dobar sastav sa nekoliko perspektivnih turskih igrača. Ako uđemo u utakmicu na pravi način, imamo šansu da pobedimo i osvojimo prva tri boda", rekao je Vujasinović.

On je istakao da je zadovoljan dosadašnjem nastupima u Ligi šampiona, iako su crno-beli izgubili oba prethodna meča, protiv Juga 5:3 i Solnoka 11:6.

Kapiten crno-belih Dušan Mandić rekao je da se ekipa nalazi u dobroj formi i da će to potvrditi pobedom nad turskim timom

Duel dva tim prvobitno je trebalo da bude odigran 29. novembra prošle godine, ali je odložen zbog dešavanja uoči košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu kada je ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.

Potom je doneta odluka da se meč igra pred praznim tribinama, ali je prekjuče ipak stigla dozvola iz MUP-a i navijači će biti prisutni na Banjici.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva