:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2015   12:05

0

114

Vanredni izbori sada nisu realni



On je za B92 rekao i da će biti promena u vladi, ali i da će se na rekonstrukciju odlučiti kada bude bio dobar trenutak za to, i kada to ne bi ni na koji način narušilo stabilnost sistema.

Premijer je rekao da je dobro da uvek postoji priča o vanrednim parlamentarnim izborima, jer podstiče političke takmace da rade najbolje što mogu i da budu spremni u svakom trenutku.

On nije hteo da kaže čijim radom u vladi nije zadovoljan, a na konstataciju da priča o rekonstrukciji možda loše utiče na pojedine ministre, primetio je da ko ne može da radi pod pritiskom ne treba da se prihvata odgovornih funkcija.

Upitan koliko su sad realni izbori, Vučić je rekao da to zavisi od građana i stanja u društvu, a da je važno da postoji podrška za reformski kurs.

"Ako vidite da takva vrsta podrške ne postoji, onda je fer da izađete pred građane, i da vidite imate li podršku za to. Ako su građani siti teških rezova posle samo godinu dana, ako su nezadovoljni i hoće da se vratimo u blato podrške propadajućim firmama i razaranja i loših privatizacija, sa tim nemam problem", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva