Vesti
Uz muziku iz „Kose“ i vatromet otvoren „Egzit“

10:24, 07.07.2017

|

Izvor: RTS

Vatrometom i performansom glumaca Novosadskog pozorišta u čast 50 godina od nastanka hipi pokreta, zvanično je otvoren ovogodišnji „Egzit“, koji će u Novom Sadu trajati do 9. jula.
Foto Tanjug
Tokom performansa sa akrobatama i celokupnim ansablom Novosadskog pozorišta, glumci su otpevali pesme Let the Sunshine In i Aquarius iz čuvenog mjuzikla Kosa.

Na otvaranju je motivacioni govor održao Nik Vujičić, koji je mladima u Srbiji, ali i u celom svetu, poručio da se moraju „sami izboriti za sebe“.

„Snovi se mogu ostvariti, bez obzira odakle ste, kakav posao imate ili koliko novca imate. Vi ste prelepi takvi kakvi jeste i život će vam biti lep ako sami uspete da ga napravite takvim“, poručio je Vujičić mladima.

Tokom vatrometa koji je trajao oko deset minuta, na glavnoj festivalskoj bini Main stage nastupali su Dragoljub Đuričić i njegov ansambl bubnjara.

Publici su se obratili i predstavnici pokreta Stending Rok iz istoimenog indijanskog rezervata u Severnoj Dakoti u SAD, koji su govorili o problemima koje imaju sa pijaćom vodom, izgradnjom cevovoda.

U ponoć je na glavnoj bini nastupio osnivač i pevač benda „Oejzis“ Lijam Galager, a prvo veče je bilo rezervisano i za di-džeja Pola Kalkbrenera, hitmejkere „Lost frikvensiz“ i reperku Princes Nokija.

Ovogodišnji „Egzit“ održava se pod geslom „Leto ljubavi“, a u pitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design