:

:

TV Most

clock

Mart 05, 2015   12:05

0

284

Uspostavljen saobraćaj na barskoj pruzi

Karte za tu ponudu mogu se kupiti do 31. maja i od 1. septembra do 12. decembra 2015. godine, i važe za vozove koji iz Beograda polaze za Bar u 9.10 i 20.10 sati, a iz Bara u 9.00 i 19.00 sati.

Vozne karte biće prodavane po globalnim cenama koje objedinjuju kartu i rezervaciju sedišta, ležaja ili postelje, i omogućavaju jeftinije putovanje do Bara, čak i u odnosu na redovne cene karata.

U dnevnom vozu, karta sa rezervacijom sedišta u jednom pravcu, na relaciji Beograd - Bar ili Bar - Beograd, po osobi iznosi 9,9 evra. U noćnom vozu, karta sa rezervacijom ležaja u šestokrevetnoj kabini košta 14,9 evra, dok za kartu sa rezervacijom postelje u trokrevetnoj kabini treba izdvojiti 24,9 evra.

Na te cene neće se primenjivati druge povlastice u međunarodnom saobraćaju. Deca do navršenih šest godina prevoziće se besplatno, pod uslovom da ne koriste zasebno mesto -sedište, postelju ili ležaj.

Broj mesta po u ponudi je ograničen, a putnici kartu mogui da kupe u pretprodaji najranije dva meseca, a najkasnije na dan putovanja, a za povratno putovanje, ajkasnije do pet dana pre datuma putovanja u povratku.

Vozne karte kupljene po ponudi "Bar specijal“ važe isključivo za voz i datum za koje su izdate i nije ih moguće vratiti niti zameniti, saopštile su Železnice Srbije.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva