:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 24, 2015   12:05

0

192

Uspeh naših učenika je naša nagrada

“Ova nagrada je potvrda za svih 140 godina rada da smo našoj državi, Republici Srbiji, dali veliki broj akademskih gradjana – doktora, inžinjera, vojnih lica, političara. Nagrada je podstrek da više i bolje radimo kako bi smo ostvarili još bolje rezultate“, rekao je Vladimir Milkić, direktor OŠ „Kralj Milutin“ u Gračanici.

Više od dva veka kada je počela kao duhovna, odnosno 140 godina koliko radi kao svetovna, Osnovna škola „Kralj Milutin“ pretrpela je brojne reforme od kojih je permanentno, zahvaljujući prilagodjavanju savremenim tokovima izrasla u jednu od najboljih vaspitno-obrazovnih ustanova, ne samo na Kosovu i Metohiji.

„Radnici ove škole dali su sve od sebe kako bi što bolje radili a rezultati njihovog zalaganja dolaze preko naših učenika. Oni su naša nagrada. Donose školi veliki broj priznanja na svim nivoima takmičenja iz mnogih oblasti“, naglasio je direktor Milkić.

Od ostalih brojnih priznanja i nagrada koje je Osnovna škola „Kralj Milutin“ iz Gračanice dobila za svoj rad i ostvarene rezultete, svakako treba izdvojiti i Svetosavsku nagradu, najveće priznanje koje dodeljuje Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva