:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Oktobar 18, 2017   15:16

0

293

Unija žena Srpske liste: Podrška velikim i jakim ženama





Predsednica Unije i kandidatkinja za odbornicu Srpske liste na predstojećim lokalnim izborima Jasmina Dedić poručila je da su se danas okupile da daju podršku kandidatu Srpske liste za gradonačelnika Goranu Rakiću koji je svoj tim sastavio uglavnom od pripadnica lepšeg pola.


“Danas dajemo i podršku svim velikim i jakim ženama  koje svojom profesionalnošću daju i davale su doprinos  napretku i boljem životu naših sugrađanki“, rekla je Dedić.



Ona je izrazila zahvalnost Unije žena svim sugrađankama koje su proteklih godina  ulagale napor na ostanku i opstanku našeg naroda na ovom području.



„Žena na ovim prostorima ima epitet i hraniteljke i braniteljke ali pre svega ona je dobra majka i dobra domaćica. Ipak ona se bori sa lošim socijalnim statusom, nezaposlenošću, nasiljem u porodici, ekonomskom i kulturnom različitošću u odnosu na muškarca . Mnoge su samo sa osnovnim obrazovanjem.  Potrebna nam je edukacija da žena pored svih obaveza,bude  posvećena pre svega sebi i da radi na svom ličnom usavršavanju“, poručila je Dedić.


Kandidat za gradonačelnika Srpske liste Goran Rakić zahvalio je svojim sugrađankama na podršci.


„Žena je stub porodice i društva. Vi najbolje znate kako da se borite za porodicu, svoju decu, za svoj grad. Hvala vam na tome“, rekao je Rakić.



Unija žena je pozvala sve sugrađanke i sugrađane da 22. oktobra izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu koja, kako su poručile, dokazano  uvažava ženu i njena prava.



Sastanku su prisustvopvale sve kandidatkinje Srpske liste za odbornice kao i simpatizerke ove političke opcije.










 







 


Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva